Verantwoordelijkheden nemen en laten

Zij zit ziek thuis met een schouderblessure en haar manager vermoedt dat er iets meer speelt. Of ik met haar in gesprek wil gaan. 

We praten over haar leven en dat heeft ze goed op orde. Ze heeft niet alleen haar eigen leven goed op orde, ze zorgt er ook voor dat het leven voor haar dierbaren overzichtelijk en goed te hanteren is. Met een paar vragen komt zij tot inzicht wat zij op haar schouders genomen heeft. Én wat dit voor haar leiderschap betekent. 

Het innemen van je eigen plek, het eren van je grenzen, je eigen verantwoordelijkheden nemen en andere verantwoordelijkheden laten waar ze horen; het zijn herkenbare thema’s voor velen van ons die onbewust meespelen in je leiderschap.

We verheugen ons op de komende gesprekken waarin ik haar tools zal aanreiken om vanuit liefde en compassie voor zichzelf én voor de ander hier helderheid in te brengen. Ik ben nieuwsgierig wat het effect hiervan gaat zijn op haar leiderschap over haar team!

18 mei 2021