Het 3D gesprek,

Het is mijn kracht om snel tot de kern te komen en te zien waar jouw potentie ligt. 

Het 3D gesprek

Als mens willen we allemaal maar één ding: gelukkig zijn. Het is mijn missie om mensen te inspireren de verantwoordelijkheid voor hun geluk te nemen zowel in hun werk als in hun priveleven. Mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling, welzijn en geluk zijn simpelweg gelukkiger en daarmee ook succesvoller.

Op een bepaald moment in je leven kan het zo zijn dat je geen geluk meer ervaart vanuit je bedrijf, je baan of in je privéleven. Je voelt aan alles dat je toe bent aan een volgende stap, al is niet helemaal duidelijk hoe deze stap eruit moet zien. Je wilt een stap zetten in lijn met wie jij werkelijk bent, zodat je weer kan leven en werken vanuit jouw potentie.

Op dit soort momenten kan het 3D-gesprek met mij inzicht bieden. Het is mijn kracht om snel tot de kern te komen en te zien waar jouw potentie ligt. In dit gesprek stem ik me af op jou en jouw vraagstuk en geef ik je mijn heldere en scherpe kijk op de situatie, die soms ook confronterend kan zijn. Je krijgt nieuwe inzichten en kan vanuit daar keuzes maken.

Wat is jouw kracht?

In het 3D gesprek bekijk ik jouw vraagstuk van alle mogelijke kanten. Ik zoom uit, ga in detail en voel in of het werkelijk bij jou en je potentie past. Het vraagt Durf om dit gesprek aan te gaan. Om samen met mij de Diepte in te gaan zodat er Duidelijkheid kan ontstaan.

In dit gesprek kunnen we ook naar je Human Design kijken. Dit kan veel inzichten en duidelijkheid geven . Als je dat wenst is het fijn als je dat van te voren kenbaar maakt zodat ik het kan voorbereiden.

” Wat een warm bad! Het emotionele en zeer constructieve, heldere gesprek dat ik had met Loes over mijn werk en privé situatie. Loes wist in twee uur helemaal te ontrafelen waar dit voor mij persoonlijk over ging. Ik kwam huilend binnen met de tekst ‘bij ieder ander had ik mn afspraak afgebeld, maar wist dat het bij jou wél kon’. En liep vol energie en een plan (zowel privé als werk) de deur uit. Wow wat een transformatie in zo’n korte tijd! Iedereen die liefdevolle, warme maar bovenal heldere adviezen wil: Loes is your girl!”
Maaike Groen, september 2022