Soulful Coaching

Als mens willen we allemaal maar één ding: gelukkig zijn. Het is mijn missie om mensen te inspireren de verantwoordelijkheid voor hun geluk te nemen.

Soulful coaching

Als mens willen we allemaal maar één ding: gelukkig zijn. Het is mijn missie om mensen te inspireren de verantwoordelijkheid voor hun geluk te nemen. Ik trek deze lijn graag door naar het bedrijfsleven omdat teams en bedrijven die werken met mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling, welzijn en geluk simpelweg gelukkiger en daarmee ook succesvoller zijn. Deze mensen hebben zelfkennis en een sterk ontwikkeld bewustzijn. Dat maakt hun werk niet alleen leuker, ze presteren ook beter.

Verandering komt niet van bovenaf, verandering komt van binnenuit. Je kan mensen wel tools geven om zelf de verandering in te zetten. Deze tools worden aangereikt in gesprekken met mij waar de bewustwording van het gedrag altijd centraal staat.

Ik geloof dat ieder mens geluk nastreeft en dat het gaat knagen als je langere tijd geen geluksmomenten ervaart. Soms kan je je vinger er niet op leggen waar het ‘m in zit.
Je gaat geluk ervaren als je kan leven én werken vanuit de verbinding met jezelf. Als je goed in verbinding bent met wie je werkelijk bent en wat voor jou belangrijk is, kan je ook keuzes maken die direct bijdragen tot jouw geluk.

Wat is jouw kern?

In mijn beleving kom je op aarde, zuiver en precies goed zoals je bent. Dan krijg je te maken met opvoeding, scholing, interactie met anderen en kan je soms het idee krijgen dat je misschien toch niet helemaal zo goed bent als je dacht. Je gaat, vaak onbewust, je gedrag aanpassen om tegemoet te komen aan het beeld waaraan je graag wilt voldoen. Dat is op dat moment helpend want je gaat hierdoor krijgen wat je wenst; waardering, liefde etc. Dit aangepaste gedrag gaat jouw persoonlijkheid vormen.

Op een bepaald moment in je leven kan het zo zijn dat dit gedrag niet meer op alle fronten past bij wie jij in de kern bent. Je bent als het ware “een rol” gaan spelen en bent daardoor wat verder af gaan staan van wie je écht bent. Je persoonlijkheid doet dan niet in alle facetten recht aan de mooie ziel die je bent. Je bent uit verbinding met jezelf geraakt en maakt keuzes die niet helemaal bij je passen. Hierdoor kan je onvrede ervaren, dat begint vaak met een onbestemd gevoel wat knagend kan gaan worden.

Op dit soort momenten kan een gesprek met mij verlichting brengen. Ik stel vragen waardoor je aangespoord wordt om een laagje dieper te gaan. Hierdoor ontstaat helderheid en komen de echte drijfveren boven. Door deze te herkennen en te erkennen kom je weer in verbinding met jezelf en al je unieke krachten. Je komt weer in je kracht te staan.